lunes, 23 de noviembre de 2009

Diari de Seminari

Diari de seminari avui hem fet un munt de coses!!!!!

Hem començat per donar un cop d'ull als blocs per veure quines activitats culturals havíem anat a veure i quines recomanàvem al "personal". M'han impressionat moltes de les activitats que hi havien en els blocs . Entre elles la dels contes per a adults. Qui es podria imaginar que la Laura fes teatre! Aquesta dona mai hem deixa de sorprendre. Aquest divendres intentaré anar a veure-la .

Després ens han retornat els treballs del llibre de l'Eulàlia Bosch i la nostra tutora, la Mercè Panyelles,ens ha donat una molt bona noticia . Hem millorat fent treballs. Tot i que només lleugerament. Però com diu la mena àvia "a caballo regalado no le mires el diente".

També hem hagut de resoldre diversos problemes amb la planificació de les activitats , la preparació del dossier de la setmana d'activitats i com fer la presentació de demà del XTEC. Tants treballs ens acaben trastornant.

Avui m'ha semblat entretingut el seminari . Però la meva classe preferida continua sent aquella que vam haver de distingir les nostres claus de les altres només amb el so.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Datos personales