lunes, 2 de noviembre de 2009

Correcció de llenguatge i llengua .

Què és el llenguatge?

És el mitja d'expressió i comunicació per excel.lència , que ens constitueix coma aesser humans , amb el que podem reduir i ordenar les percepcions del nostre entorn.
Segurament , el llenguatge és responsable de que siguem capaços de pensar , ja que, és un element bàsic a la constitució del pensament.És a dir, sense constitució cerebral no hi ha llenguatge i sense llenguatge no hi ha intel.ligència.
El llenguatge és el suport bàsic de la memòria tot i que no és l'únic . Un lloc,una imatge , ens resulta familiar perquè ho coneixem , perquè ho hem llegit o ho hem escoltat abans .
En resum, el llenguatge és aquesta facultat quasi innata a anosaltres que ens diferència de totes les espècies inclús de les més semblants com els primats més desenvolupats.

Què és la llengua ?

La llengua és un codi que ens permet organitzar el nostre entorn, el món en el que vivim per fer possible la comunicació. Els essers humans estem rebent contínuament un il.limitat nombre de percepcions , els quals necessiten ser reduïts per fer possible la comunicació. La llengua efectua aquesta reducció mitjançant una classificació de les percepcions i assignant un sèrie d'objectes i fenòmens a aquestes (pi i roure-arbre, arbre,capsa cavall -coses...) realitzant així possible la comunicació entre els essers humans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Datos personales