sábado, 12 de diciembre de 2009

Ordinadors a les aules??

Aquest treball el vam plantejar a gestió de l'informació i TIC i tracta sobre un tema molt recent en el món de l'ensenyança.La implantació del ordinadors portàtils, les pissarres i els llibres digitals a les aules.

A continuació explicaré com va ser el desenvolupament de l'activitat.

Primer vam obrir un document a google documents.

En aquest document plantejariem com seria "la carcasa i el disc dur" del nostre treball.
La veritat aquesta opció era molt útil ja que no calia anar trucant a les integrants del grup cada vegada que alguna volguès canviar algún concepte,foto o apartat.
En aquest enllaç(http://docs.google.com/View?id=dg27ckk5_1chjrs8fh)trobareu on es troba el nostre document de google.




En segon lloc vam elaborar una enquesta en la qual vam fer diverses preguntes sobre els ordinadors, les pissarres, i els llibres digitals a les aules.Aquesta enquesta es molt fàcil d'eaborar.
Només hem de seguir els mateixos passos que hem seguit per elaborar el document de google , només que ara en comptes de crear un document crearem una enquesta.
Una vegada dins del programa pot resultar una mica complicat,però no ho és.

Aquest recurs resulta molt útil per poder arribar a conclusions sobre alguns temes.


L'últim pas que haviem de realitzar era crear la presentació de google documents per poder demostrar tot el que haviem investigat.
Aquesta presentació es molt fàcil d'utilitzar i molt fàcil d'obrir .Per poder obrir-la només hem de fer clic a crear i després a presentació



Si juntem totes aquestes coses ( document , l'enquesta , la informació en general)
el resultat serà aquest.


La llastima es que no es podien afegir videos ja que quan els intentavem afegir aquest no sortia. També ens ha passat amb un link així que si no surt deixem també la direcció perqué la pogeu buscar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Datos personales